Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma Platformu > Kimim Ben?
  Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım   Takvim
  Kayıt Ol Kayıt Ol              Giriş Giriş

merhaba :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dRusiLa_ Açılır Kutu Gör
Simge

İlköğretim

19 Ekim 2009
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı dRusiLa_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: merhaba :)
    Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 Saat 8:12pm
merhaba ben feriha bu siteyi internette araştırma yaparken tesadüfen buldum ilgimi çeken bir çok konu var ve cevapları da burada, umarım kendimi geliştiririm Smile çok fazla internet kullanamıyorum bu sene malum ösys ama zaten inşAllah burada kalıcıyım... psikoloji ile yakından ilgileniyorum sanırım çok konuştum Embarrassed herkese güzel günler diliyorum...
gözyaşlarımızın tadı aynı
Yukarı Dön
Noimpos Açılır Kutu Gör
Simge

Kurucu Administrator

20 Subat 2008
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

eSiRoot
  Alıntı Noimpos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2009 Saat 12:26pm
Hoş geldin de Feriha varsa öğrenmek istediğin özel bir konu, sor ki; cevap bulasın.
Sistem şimdilik muhabbet ortamında seyretmektedir :)
"foklar gerçekten çok yalnız." - TeoRox

Hissedebiliyor Musun?
Yukarı Dön
dRusiLa_ Açılır Kutu Gör
Simge

İlköğretim

19 Ekim 2009
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı dRusiLa_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2009 Saat 7:13pm
bende soru çok aslında liste halinde ama dalga geçilmesinden korkuyorum Embarrassed bu kız çok soru soruyor falan diye...  mesela pyrokinezi hakkında bilgi almak istiyorum ve bu gücü geliştirmiş olanların bi şehri yakacak kadar dereceye gelebilirler mi öğrenmek istiyorum
Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2009 Saat 5:57pm
bende geçtim o yoldan tamamen egoları tatmin edebilmek için uğraşıyor insan bunlarla :)
bence bir başla telekinezi den yani cisimleri hareket ettirmeden falan,konularımız var forumu incelersen ,hevesini alıp bırakacaksın emin ol.ama kesinlikle bir dene,içinde kalmasın sonra keşke dersin :)
bu arada hoşgeldin :)
Yukarı Dön
dRusiLa_ Açılır Kutu Gör
Simge

İlköğretim

19 Ekim 2009
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı dRusiLa_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2009 Saat 6:12am
teşekkür ederim Smile benim düşüncem basit şeyler değil aslında... eğer bir yeteneğim varsa ve ben olduğuna inanıyorum bu sıradan kalsın istemiyorum bence gelişmeli Smile amacım ne kadar yapabiliyorum bunu görebilmek ama zamanım çok önemli ve bu iş çok uzun bazen pes etmeye yelteniyorum yine de vazgeçmeyeceğim
Yukarı Dön
Noimpos Açılır Kutu Gör
Simge

Kurucu Administrator

20 Subat 2008
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

eSiRoot
  Alıntı Noimpos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 Saat 8:26pm
Şöyle bir sorum olacak...

Beyin gücüyle şehri yakacaksın "da" şehirde hiç beyin sahibi olmayacak mı ??

Beyin gücü saldırı için kullanılabilir ama doğuştan korunmak için ayarlanmıştır..
Beni dinlersen Zor şeyler bunlar :)

"foklar gerçekten çok yalnız." - TeoRox

Hissedebiliyor Musun?
Yukarı Dön
dRusiLa_ Açılır Kutu Gör
Simge

İlköğretim

19 Ekim 2009
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı dRusiLa_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2009 Saat 1:35am

şehiri yakma amacım yok ailemi öldüremem zaten Big%20smile her neyse anlatamadım ben sanırım anlatma kabiliyetim yok o zaman yapacak bir şey de yok... kendi başımın çaresine bakacağım ne yapalım değil mi LOL 

Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2009 Saat 11:09pm
burada takılma,yani bu konu altında.
foruma açıl,ilgili konuları incele derim ;)
Yukarı Dön
Delipoyraz Açılır Kutu Gör
Simge

Kurucu Administrator

20 Subat 2008
seamonkey
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

eSiRoot / eSinformation
  Alıntı Delipoyraz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasim 2009 Saat 1:14pm
bence anlatmayı dene :)

"Bir kişi aldatabilir.
      İki kişi komplo kurabilir.
            Üç ise güvendiğim sayıdır"
Yukarı Dön
dRusiLa_ Açılır Kutu Gör
Simge

İlköğretim

19 Ekim 2009
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı dRusiLa_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasim 2009 Saat 8:04pm
anlatsam bir eksik aranıyor ya da bilgisizmişim gibi davranılıyor sanırım ben bu tür şeyleri sevmiyorum. şehri yaksan ne olacak falan gibi saptırmalar hoşuma gitmedi kendim araştırsam daha iyi ama yine de desteğin için teşekkürler delipoyraz :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör