Kayıt Ol Giriş |
Parapsikoloji mi Cinler Atmosferimi ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() 21 Kasim 2009 Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Konu: Parapsikoloji mi Cinler Atmosferimi ?Gönderim Zamanı: 21 Kasim 2009 Saat 11:57pm |
|||||||||||||||
|
Bilmediğim bazı şeyleri yazıda buldum paylaşımın için teşkkürler
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() 15 Mayis 2008 Bursa City Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eylul 2009 Saat 2:53pm |
|||||||||||||||
|
Yeni aldığım istihbaratlar üzerine bu konuya bir şeyler eklemek istedim :)
beni tanıyorsunz bende uğraşmıştım telekinezi,telepati vs az çok bir hareketlilik oluyor doğru.. zamanında peygamberlere verilen kerametlerin derecelerini kısmende olsa açıklıyor doğru Canlı şahitleri var buda doğru Fakat (!) Bu işe cinlerin karıştığı kısmıda doğru! Ruh çağırma,telepati,astral seyahat,telekinezi vs gibi olağanüstü durumları fırsat bilen yaratıklar... Ölmüş birisinin ruhunu çağırmada o kişi hakkında birsürü bilgi gelir,ben oyun denilebilir inandırıcıdır cahil kimseler için.Cinler yüzyıllarca yaşayabildikleri için bunları bilebilir.insanları bu şekilde kandırabiliyorlar. Telekinetik güçlerim olduğuma inanmamı istiyorlar,önce beni güçlü gösterip sonra Allah'ı inkar derecesine kadar getirebiliyorlar.. okuduğum şu kaynak beni gerçekten çok etkiledi,bu işleri bıraktım :) eminim okuyan kişiler Cinler hakkında çok önemli bilgiler edineceklerdir. http://www.islamustundur.com/konular/cinler.html Düzenleyen KODX - 05 Eylul 2009 Saat 2:55pm |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |