Kayıt Ol Giriş |
Ölüm Saati ( Ya Şimdi Ya Da Asla) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||||
![]() ![]() 20 Subat 2008 seamonkey Çevrimdışı
Görev Org./Grup : eSiRoot / eSinformation |
Alıntı Cevapla
Konu: Ölüm Saati ( Ya Şimdi Ya Da Asla)Gönderim Zamanı: 08 Subat 2009 Saat 2:17am |
|||||||||||||||
|
Ya Şimdi Ya Şimdi Ya Da Asla
Adlı bir film izliyorum şuanda uzun süredir bu tarz bir yazı ve soru aklımdaydı. Film bunu tetiklemiş oldu. Şimdi size soruyorum ölüm saatinizi bilmek istermisiniz. Ben bilmek isterim çünkü öleceğim zamanı eğer bilirsem yapamayacağım hiçbirşey yok. Buna eminim Peki neden şimdi yapmıyorum bunları Erteliyorum. Sürekli erteliyorum. Bu konu gerçekten sıradışı bir olay. En çok istediğim şey ise bu konuya bir gün ne zaman öleceğini bilen ya da ölümü bekleyen birisinin yorum yazması sadece o anda nasıl oluyor bilmediğim ve merak ettiğim için Lütfen düşüncelerinizi yazın hatta ölmeden önce yapmak istediğiniz 5 şeyi yazmanızı istiyorum. |
||||||||||||||||
|
"Bir kişi aldatabilir.
İki kişi komplo kurabilir. Üç ise güvendiğim sayıdır" |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 20 Subat 2008 seamonkey Çevrimdışı
Görev Org./Grup : eSiRoot / eSinformation |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Subat 2009 Saat 2:23am |
|||||||||||||||
|
1)- Bir grub çocuğu küçüklükten itibaren yetiştirmek ve kusursuz insanlar olmasını sağlamak.
2)- Durdurulamaz olmak (Şu anda durdurabilecek insanlar var :) ) 3)- Kaybedecek birşeyimin olmaması 4)- Ölüme meydan okumak ölümü hissetmek 5)- Yalnız ölmek Düzenleyen Delipoyraz - 08 Subat 2009 Saat 2:24am |
||||||||||||||||
|
"Bir kişi aldatabilir.
İki kişi komplo kurabilir. Üç ise güvendiğim sayıdır" |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 19 Kasim 2008 Anakra Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Subat 2009 Saat 11:51am |
|||||||||||||||
|
1) Çok klişe olucak ama ilk önce cennetin temellerini atmak.
2) Sonrasında bu dünyada adımın anılmasını ( iyi ) sağlamak. 3) Ölmeden önce yapamadığım en büyük şeyi yapmak.( bunu bende bilmiyorum ) 4) Ölmeme yakın bi zamanda bütün dünyanın karşısında herhangi bir şerefsiz yönetici, ileri mevki bir insanı ibret-i alem olsun diye sallandırmak.Sonuçra hapse girsem bile öleceğimi biliyorum. 5) Bu süre ve zarf içerisinde kimseyle dargın gitmemek,Şerefsizleri katmazsak tabi. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 19 Kasim 2008 Anakra Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Subat 2009 Saat 11:54am |
|||||||||||||||
|
Delipoyraz; aslında yazdıklarımı şöyle bir okudumda bunları yapmak için ölüm zamanımızı beklemekmi gerekiyor?.Ku'ran demiyormu kötülerin karşısında olun, herkes ile helalleşin diye.Ya da demiyormu insanları eğitin diye.Değilmidir ki;
-Bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum? Bence ölüm zamanımızı bilmeye gerek yok. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() 15 Mayis 2008 Bursa City Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Subat 2009 Saat 1:28pm |
|||||||||||||||
|
bilmek istemiyorum/istemem de.o günün ne gün geçtikçe geldiğini görmek yaşamdan aldığım zevki öldürür.sürekli bu kadar kaldı şukadar kaldı der durarz.ama bi yandan da bizi öldürmeyeceğini bildiğim ve yapmayı istediğim herşyi yaparım :)
ölmeden önce yapmak istediğim 5 şey: 1)Ailemle güzel,uzun bir seyehate çıkmak 2)Sevdiğim kıza doymak :) 3)Bir dövüş sanatı öğrenip action yaşamak 4)Büyük bir güç kurup ülkeyi yönetmek 5)Osmanlıyı yaşatmak... |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() 21 Kasim 2009 Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Kasim 2009 Saat 11:39pm |
|||||||||||||||
|
Öleceğim tarihi bilseydim hayatımdan soğurdum o anı her düşündüğümde bir anı kaybettiğimi görmek insanı zaten öldürür ve öleceğim zamanı bildiğimde bunu sevdiklerimde ve beni sevenlerde bilecek onlar bu ana yaklaştıkça ölecek bu da beni erken öldürecek. Ölmeden önce yapmak istediğim 5 şey ise; -Deniz Gezmiş'in mezarını ziyaret etmek istiyorum. -Allah (c.c) nasip kısmet eder de bir çocuğum olursa onun elinin ekmek tuttuğunu ve mutlu bir yuvasının olduğunu görmek istiyorum. -Türkiye'nin bütün illerini gezmek istiyorum. -Sevdiğimden önce ölmek istiyorum. -Ve gülümseyerek ölmek istiyorum... |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 27 Aralik 2008 Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2010 Saat 5:46am |
|||||||||||||||
|
Ben isterdim.
Ölen bir yakınımın ölürken yanındaydım. Bir süredir bilinçsizdi. İlk defa o gün kendini bilerek konuştu. Derslerimi sordu. Sağlığımı sordu. Sonra dayımı uyandırmamı söyledi. (yan kanepede uyuyordu.) Ben uyandırmaya çalışırken toprak kokusu aldığını söyledi. Taze ıslak toprak kokusu. Genelde acı çektiği için uyurken suratı asık olurdu. Ana hafiften gülümsüyordu tebessüm ediyordu. Tırnaklarının morardığını görünce biraz yatırdık. İlacını vermeye çalısırkende vefat etti. Öldüğü günde yağmur yağdı. Gerçekten ıslak toprak kokusu çok ayrıydı o gün.. Yani demek istediğim sanırım bazı insanlar ölmelerine az vakit kala bunu hissediyorlar veya biliyorlar. Uzun süredir bilinçsiz konuşan bir insan birden kendine gelmişti ve vedalasmak istedi. Yapmamızı istediklerini söyledi.
Ölmeden önce yapmak istediğim 5 şey yok. Hiçbir şey yok Hatta şu an ölebilirim de sorun değil :D Düzenleyen Lilith - 04 Temmuz 2010 Saat 6:08am |
||||||||||||||||
|
Hayaller konuşmaz. Bana bir şarkı söyle..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |