Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Parapsikoloji > Psişik Yetenekler > telekinezi
  Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım   Takvim
  Kayıt Ol Kayıt Ol              Giriş Giriş

Psi Whell (Kağıt Döndürme)-İlk VideoM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Psi Whell (Kağıt Döndürme)-İlk VideoM
    Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 9:31pm
S.Aleyküm Arkadaşlar,
Telekinezini anlamını eSinerjide daha dün öğrendim ve forum bünyesindeki tüm kaynakları okudum.
Yetmedi Başka yerlerden araştırıp buldum ve kendimi geliştirmeyi kafaya koydum.
Hafiften bi kığırtı oldu sanki,videoya çekmeye çalıştım.K.bakmayın telin çözünrlüğü 1 megapixel.

arada kamera geldi aklıma,bunu izleyecek olan zat-ı muhteref sizler geldiniz ve heyecanlandım.zaten videoda belli oluyor o yerler.takılıo kağıt hareket yok :)
Videoyuda dönüştürürken kalitesiz bişy oldu gibi gelio bana,
neyse çok konuşmadan videoyu vereyim.

Telekinezi 2.Denemem ve Sonuç (VİDEO)

(NOT:Noi. usta video desteği eklersen foruma çok makbule geçer )

/selametle

Düzenleyen KODX - 29 Ocak 2009 Saat 11:40pm
Yukarı Dön
Barboros Açılır Kutu Gör
Simge

Lise

19 Kasim 2008
Anakra
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı Barboros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 10:33pm
KODX tebrik ederim.
Bu şimdi taktı reel hacke işimiz var. (:
Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 10:36pm
bu açığın adı:Remote Object İnclude =)
harbi manyak bişy,herkese tavsiye ederim.hiçbir yararı yok.videoyu izleyenler bu neyapıo yine dio.
artk arkadaşlarım öcü gibi bakıo ve beni in cin bişy sanılar.
beni sevin bana sahip çıkın :):)
Yukarı Dön
Barboros Açılır Kutu Gör
Simge

Lise

19 Kasim 2008
Anakra
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı Barboros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 10:40pm

Bende bulduğun Remote Object İnclude sayesinde Cerebral Root yapıcam. (:

Yukarı Dön
Delipoyraz Açılır Kutu Gör
Simge

Kurucu Administrator

20 Subat 2008
seamonkey
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

eSiRoot / eSinformation
  Alıntı Delipoyraz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 11:09pm
Remote :)
Kodx nasıl yapacagını soyledım kendın vıdeo olarak ekle buraya

"Bir kişi aldatabilir.
      İki kişi komplo kurabilir.
            Üç ise güvendiğim sayıdır"
Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 Saat 11:23pm
kodları bulduramadım usta.
ilet bana düzenliyim tekrar,bu arada msnde yazdıklarım gelimor sana haberin olsn..
Yukarı Dön
D3ST4N Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

21 Subat 2008
Büyük Doğu
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

eSiMods
  Alıntı D3ST4N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 10:59am
Biz bu işi 3 kişi yapamamıştık sen tek başına yapmışsın (: Helal olsun.
Tabii biz ellerimizi kullanmadan yapmaya çalışmıştık ondan olmadı herhalde :P
Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 11:11am
çok kasmaya gerek yokmuş,hani böyle tvlerde falan bişeye odaklanırlarda sanki ameleler gibi çokgüç harcarlar ya öyle değil.
beyni yormaya vs gerek yok.
elini uzatıyorsun enerji aktarılması için ve hiçbişy düşünmüyorsn.o zaten buluyor yolunu.rahat olursan oda rahatça olur :D
saoln yorumlarınız için
Yukarı Dön
syilmaz Açılır Kutu Gör
Simge

Co-Administrator

23 Subat 2008
Türkiye
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Görev Org./Grup :

Genel Yönetim Konuları
  Alıntı syilmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 9:51pm
A.s

hoş...bir o kadar da acayip. KODX; şevkini kırmak istememekle beraber şunları da eklemek isterim. Etrafta bu ve bunun gibi bir sürü video eklenip duruyor. Bir düşünelim bakalım arkadaşlar sizce bu videolarda izlenen olay Telekinezi kavramı mı? tabiki hayır. bu sadece ellerde veya parmak uçlarında olan bir elektriklenme bir mıknatıslanma çeşidi. bundan fazlası değil. yani olayın beyinle bir ilgisi yok. örnek verecek olursak plastik bir cismi kumaşa veya saçımıza sürttüğümüz zaman oluşan mıknatıslanma nasıl kağıdı yerinden oynatıyorsa bu da aynısı. bir de aynı yöntemi kullanarak kapalı bir cam kapta yapmayı dene emin ol aynı yöntemle başarılı olamazsın.

Bir çok yerde bu ve bunun gibi videolar gördüm ama fikrimi beyan etmekten kaçındım. Ama burda, eSinerji platformunda buna müsade edemem.
    Lütfen söylediklerim yanlış anlaşılmasın...

syilmaz//Genel Yönetim Konuları

Düzenleyen syilmaz - 30 Ocak 2009 Saat 9:52pm
Yukarı Dön
KODX Açılır Kutu Gör
Simge

Üniversite

15 Mayis 2008
Bursa City
Aktiflik
Seviye
Deneyim
  Alıntı KODX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 10:38pm
tmm, dediğinide deniyeceğim :)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör