Kayıt Ol Giriş |
Barnabas İncili |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||||
![]() ![]() 19 Kasim 2008 Anakra Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Konu: Barnabas İnciliGönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 Saat 11:55pm |
|||||||||||||||
|
İncil? Havarilerin dağıttığı ve tarihin 313'i vurduğunda Romada kabul edilen Hristiyanlığın kutsal kitabı ya da durun durun kitapları... İncil; öyleki her biri aynı hedefe ancak farklu rivayetlerle koşmuştur. 325 tarihinde yani Romanın bu dini ve kitabı kabul etmesinden yaklaşık 12 yıl sonra bi hayli çoğalmıştı İncil(ler). Ve buna dur diyen konsül 4 tane seçti içinden bunların. Ancak içlerinden bir tanesi vardıki bhasediyordu, haber veriyordu son büyük pygamber gelecek diye Ahmed adında.Okuyanlar ölüdürldü, zülum edildi bu İncili. Barnabas dı adı bu kitabın.Ancak kalamamışdı masanın üstünde.Ve öyle ki yıkmışdı kabul edenleri ve okuyanlar ve son çağrıyı yapamadan.... Düzenleyen Barboros - 24 Ocak 2009 Saat 11:55pm |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 19 Eylul 2008 öğrenci Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 Saat 7:13pm |
|||||||||||||||
|
EE son çağrıyı yapmadan yarıda ßırakıyosun
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 Saat 7:37pm |
|||||||||||||||
|
Ucun açık tarafı sana kalmış ßeyazsapkalı hocam.
O çağrı herkese göre değişir.Takdir sizin.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() 27 Ocak 2009 FiLiSTiN Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 Saat 8:42am |
|||||||||||||||
|
Dün akşam Ülke TV'de bir program vardı orada seyrettim.Hakikaten ilginç bir mesele.Peşine düşenlerin hayatını karartıyorlarmış diye biliyorum...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 Saat 10:56am |
|||||||||||||||
|
Yani şuan için peşine düşme olayları olacağını zannetmiyorum ancak eski deöenlerde özellikle bu olayın olduğu dönemlerde o İncili bilen veya destekleyen insankarın öldürüldüğünü biliyorum.
Kim bilir belki hala bu İncil'i savunan insanlarda vardır? |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() 27 Aralik 2008 Çevrimdışı
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2010 Saat 9:13pm |
|||||||||||||||
|
Kuran'a en yakın kutsal ol-amaya-an kitap kabul ediliyor.
Ayrıca 'incil nüshalarından aslına en yakın olanı' deniliyor bir grup tarafından ama ne derece doğru bilinemez bence.. Ancak dindar hıristiyanlar böyle bir incil'in varlığını kabul etmiyorlar sahte olduğunu düşünüyorlar.. edit: incil nüshalarından 'aslına' en yakın olanı.. Düzenleyen Lilith - 08 Temmuz 2010 Saat 10:27pm |
||||||||||||||||
|
Hayaller konuşmaz. Bana bir şarkı söyle..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |